Foto's : Hans Neumann

maandag 7 december 2009

Naar Bennekom


Vanmorgen naar Bennekom geweest. Een voor Kiya vreemde plaats.

Ze vond het allemaal reuze interressant, overal werd gesnuffeld en gekeken. Bladeren in een hoopje werd gebruikt om heerlijk in te gaan rollen met alle grommende geluiden die daar schijnbaar bij horen.
Het was voor de maandagochtend best druk, veel auto's, brommers, rolstoelen ,mensen met rollators, fietsen. Genoeg dus om haar oogjes voor uit te kijken.
Maar onze timing was misschien niet helemaal goed, want ze was al snel moe. Achteraf bekeken had ze ook eigenlijk niet voldoende geslapen van te voren. Dit liet ze dus merken door het in de winkels op een huilen te zetten. En dat is hard hoor en klinkt heel zielig.Ik stond in de winkel bij de diepvries ,terwijl Hans in begin van de winkel op een bankje zat, maar ik hoorde haar daar van verre afstand huilen.......

Ze is er erg goed in om ons duidelijk te maken als haar iets niet bevalt.



Zitten gaat steeds beter. Ook met al die afleiding op straat, ging ze netjes met behulp van een brokje aan de stoeprand zitten voor we over staken.
Het is zo een lief gezicht als zo een miniatuurhondje op commando gaat zitten. Heel wijs

Je merkt ook dat ze alles eigenlijk heel snel door heeft. Het woord "nee" begint ze ook al steeds meer te begrijpen.Wat wel lekker is als ze haar bekkie weer even om een tafelpoot of een kabel van de internet verbinding legt.......

Het maandelijkse alarm maakte geen enkele indruk op haar.

In de auto zit ze nog in de mand, ze blijft er goed in zitten, vooral als je ,je hand erbij doet gaat ze vaak rustig liggen en kijkt om zich heen of valt in slaap. Maar ik denk dat als we een weekje of  2 verder zijn dat ze er dan niet meer in zal passen.



Thuisgekomen haar maar snel in de tuin gezet. En ja hoor....ze moest nodig plassen.
Op haar eigen manier is ze helemaal zindelijk. Er word niet buiten de tuin en het huis geplast en gepoept ........

1 opmerking: